Сир-гриль халумі з буйволиного молока + м’ята
155 грн.
Сир-гриль “Халумі” з буйволиного молока з додаванням сушеної м’яти. М’ята підсилює смак та зокрема має природну антибактеріальну дію, що збільшує термін зберігання сиру.
Особливість його приготування полягає в тому, що він може бути обсмажений до красивого золотисто-коричневого кольору, завдяки вищій, ніж у інших сирів, температурі плавлення. Це робить його придатним для смаження або грилю. Використовується як наповнювач в салатах, або подається зі смаженими овочами. Кіпріоти, в жарку пору року їдять халумі з кавуном.
За рахунок відсутності консервантів його рекомдовано грилювати до 3 діб після виготовлення!
Термін придатності: при температурі від 0°С до +7°С – 7діб.
Немає в наявності
Склад
Пастеризоване буйволине молоко, натуральний сичуговий фермент тваринного походження, м'ята, сіль.
Оплата
Оплатити замовлення можна через кошик: - зробити 100% онлайн оплату - після отримання (накладений платіж)
Доставка
Доставку оплачує отримувач. Відправка кожен вівторок та четвер.
Часті питання
Тут відповіді на найпоширеніші питання